Opis objekta

Apartman u Starom gradu Kotoru, Crna Gora
Apartman u Starom gradu Kotoru, Crna Gora Apartman na centralnoj lokaciji
50 m2 4 zvjezdice
200 metara od mora
Smještaj za 2/4 osobe (1 spavaća soba + kauč)
Opis objekta Apartman se nalazi u srcu starog čarobnog grada Kotora okruženog zidinama – svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Stari grad ima veliki broj spomenika srednjovjekovne arhitekture, crkava, katedrala, palata i muzeja. Apartman se nalazi na veoma dobroj tihoj lokaciji, u krivudavoj uličici. Restorani, butici (uključujući supermarket), kafići, i Palata Grgurina iz 17. vijeka (koja je danas mjesto Pomorskog muzeja) nalaze se u neposrednoj blizini. Apartman se nalazi manje od 200 metara od mora, a najbliža plaža je udaljena 350 m. Apartman se nalazi na četvrtom spratu stare kamene kuće. Ima visoke plafone i podove sa drvenim parketom, karakteristične za stare venecijanske objekte u Kotoru. Apartman je nedavno potpuno renoviran, i ima potpuno novi namještaj i opremu. Sastoji se od dnevnog boravka, poluotvorene kuhinje, spavaće sobe i kupatila (sa tušem). Takođe ima klimu, satelitsku TV i potpuno opremljenu ugradnu kuhinju.

 

Opis smještaja
Sobe:
Spavaća soba s jednim velikim krevetom, velikim ormarom, toaletnim stočićem, bežičnim internetom i kablovskom TV, klimom

Kupatila:
Kupatilo ima WC, lavabo, mašinu za veš, fen i tuš.
Kuhinja:
Ugradna poluotvorena kuhinja, potpuno opremljena, frižider-zamrzivač, mikrotalasna, ploča s dvije ringle, električni čajnik, kuhinjski sto i četiri stolice, bežični internet i kablovska TV i kauč.

 

Dnevne sobe:
Dnevna soba: kauč, fotelje, stolovi, bežični internet i kablovska TV, klime.
Čišćenje/Peškiri/Posteljina/Usluge sobarice:
Objekat se čisti prije dolaska gostiju. Posteljina i peškiri su obezbijeđeni. Čišćenje je obezbijeđeno nedjeljno na zahtjev gosta. Molimo vas da ne koristite peškire iz kupatila za plažu.
Sadržaji:
Električni šporet, pećnica, frižider/zamrzivač, mikrotalasna, pegla. Bežični internet i kablovska TV, centralno grijanje, klima i mašina za veš.
Pristup Apartman je na četvrtom spratu, pristup stepeništem. Djeca su dobrodošla, kućni ljubimci nisu dozvoljeni